Uit onderstaande combinatie zijn 5 prachtige gezonde reutjes geboren.

 

Ch.Yuri Boyka  Strajano (hd A) x V-Djay Strajano (hd A)

 

Sei Il Mio Grande Amore Fardo

Sei Il Mio Grande Amore Fabio

Sei Il Mio Grande Amore Farro

Sei Il Mio Grande Amore Ferdi

Sei Il Mio Grande Amore Fedor

 

Geboren op 12 mei 2017


Pups 6 weken

Pups 5 weken

Pups dag 30

Pups 4 weken

Vandaag geprobeerd alle pups netjes op de foto te zetten, dit was een hele klus met deze speelse boefjes :-) het is dan ook niet bij alle pups evengoed gelukt ;-)

 

Pups dag 26

Pups dag 19

Pups dag 16

Met het mooie weer zijn de pups vandaag voor het eerst eventjes met Zoë buiten geweest lekker in de schaduw genieten van alle aandacht.

Pups dag 14

Vandaag hebben de pups hun eerste wormkuurtje gehad. De pups hebben inmiddels allemaal hun prachtige oogjes geopend en ze beginnen al meer te bewegen en te spelen. Ze groeien erg goed de zwaarste pups is nu 2.4 kg.

Pups dag 13

Pups dag 7

Pups dag 6

Pups dag 4 -5


Pups dag 3

Vandaag zijn 4 van de 5 pups al boven de kilo op het ochtend weegmoment. Ze groeien echt als kool. Zoë doet het erg goed en is een lieve beschermende  mama.


Pups dag 1 en 2

De pups en Zoë maken het goed. De geboorte gewichten zitten tussen de 650 en 800 gram. Het zijn dus flinke kerels! Zoë is een erg lieve en zorgzame moeder, ze laat de pups het liefst geen tel alleen. We zijn zo trots op deze prachtige pups uit twee fantastische ouder honden. We zijn erg benieuwd hoe ze zich verder gaan ontwikkelen deze toppertjes.